Robert Rodriguez regisseert ten minste één aflevering van 'The Mandalorian' seizoen 2

Robert Rodriguez regisseert ten minste één aflevering van 'The Mandalorian' seizoen 2
22 maart 2020 om 09:12

Robert Rodriguez, regisseur van Sin City (2005) en Planet Terror (2007), zal op zijn minst één aflevering van The Mandalorian (2019– ) seizoen 2 regisseren. Slashfilm brengt via hnentertainment het nieuws van Rodriguezs rol in seizoen 2 naar buiten. Geruchten gaan al een tijdje rond over zijn betrokkenheid, maar nu is het daadwerkelijk bevestigd.

Het eerste seizoen van de Star Wars-spin-off ging op 12 november 2019 in première op Disney+. Pedro Pascal (Narcos (2015–2017)) is in de serie een eenzame premiejager die probeert te overleven in de buitenste regionen van de melkweg. De serie is gemaakt door Jon Favreau (Iron Man) en bevat andere bekende acteurs waaronder Carl Weathers (Rocky (1976)) en Gina Carano (Fast & Furious 6 (2013)).

The Mandalorian (2019– )

The Mandalorian (2019– )

Na de verhalen van Jango en Boba Fett staat een nieuwe krijger op in het Star Wars-universum.'The Mandalorian' speelt zich af na de val van het Empire en voor de opkomst van de First Order.We volgen de belevenissen van een eenzame premiejager aan de randen van het sterrenstelsel, ver verwijderd van de autoriteit van de New Republic.
8.7

Het eerste seizoen van The Mandalorian kende ook veel getalenteerde regisseurs, waaronder Bryce Dallas Howard, Taika Waititi en Deborah Chow, die nu Untitled Star Wars/Obi-Wan Kenobi Series regisseert.

Een paar maanden geleden werd ook gemeld dat Weathers een aflevering in het komende seizoen zal gaan regisseren en Howard terug zal keren vor het tweede seizoen. Er waren ook geruchten dat James Mangold (Logan (2017)) delen van seizoen 2 zou gaan regisseren, maar hij heeft sindsdien duidelijk gemaakt dat hij er niet bij betrokken zal zijn. Het tweede seizoen staat gepland voor een release in oktober 2020 op Disney+. Bekijk al het nieuwe aanbod dat nu al op Disney+ te zien is via: Nieuw op Disney+.

Beeld: Still uit 'The Mandalorian' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Disney+The Mandalorian (2019– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten