Netflix maakt Nederlandse stemmencast animatiefilm 'The Willoughbys' bekend

Netflix maakt Nederlandse stemmencast animatiefilm 'The Willoughbys' bekend
22 maart 2020 om 11:05

Netflix brengt een korte video uit waarin de Nederlandse stemmencast van The Willoughbys (2020) bekend wordt gemaakt. Onder anderen zullen Tjitske Reidinga, Soundos El Ahmadi, Paul Groot, Johnny Kraaijkamp jr., Patrick Martens, Vajèn van den Bosch, Murth Mossel en Wart Kamps in de film te horen zijn. Bekijk de korte aankondigingsvideo hieronder.

The Willoughbys is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Lois Lowry en volgt het verhaal van de kinderen van de familie Willoughby: Tim, Jane en de tweeling Barnaby A en Barnaby B, vier kinderen met ouders die hen verwaarlozen. De kinderen Jane (Van den Bosch), Tim (Martens) en de tweeling (Kamps) zijn ervan overtuigd dat ze zichzelf beter kunnen opvoeden dan hun ouders.

The Willoughbys (2020)

The Willoughbys (2020)

De kinderen van de familie Willoughby zijn ervan overtuigd dat ze beter af zijn als ze zichzelf opvoeden en smeden een sluw plan om hun egoïstische ouders op vakantie te sturen.

Ook werd er een nieuwe poster vrijgegeven, waarop de Willoughby-kinderen te zien zijn terwijl ze een plan beramen om hun ouders op vakantie te sturen.

In de originele, Amerikaanse versie van The Willoughbys is Will Forte te horen als Tim, Alessia Cara als Jane, Vincent Tong als de tweeling, Martin Short als Vader Willoughby, Jane Krakowski als Moeder Willoughby, Ricky Gervais als The Catt, Maya Rudolph als Nanny en Terry Crews als Commandant Melanoff.

The Willoughbys wordt geregisseerd door Kris Pearn en Cory Evans en verschijnt op 22 april op Netflix. Bekijk al het nieuwe aanbod dat nu al op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

Beeld: Cover van 'The Willoughbys' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sThe Willoughbys (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten