Netflix verlengt 'Narcos: Mexico' met een derde seizoen

Netflix verlengt 'Narcos: Mexico' met een derde seizoen
28 oktober 2020 om 19:49

Netflix kondigt een nieuw seizoen aan van de hitserie Narcos: Mexico (2018– ). In seizoen 3 zullen er echter wel wat veranderingen plaatsvinden, zo is er een nieuwe showrunner aangenomen: Carlo Bernard.

Bernard werkte al mee aan de serie als uitvoerend producent, maar zal nu dus de taak van showrunner over nemen van Eric Newman. Newman neemt op zijn beurt de rol van uitvoerend producent op zich.

Ik ben dankbaar voor mijn vijf jaar aan het roer van Narcos (2015–2017) en Narcos: Mexico, en immens trots op wat dit spectaculaire team heeft bereikt met deze shows. Toen we met dit streven begonnen - het maken van een show in twee talen, in een land dat nog nooit zo'n productie had gezien - leek het krankzinnig. Maar Netflix zag toen het potentieel ervan en ze hebben nooit aan ons getwijfeld. Carlo Bernard is de eerste persoon die ik ooit heb gesproken over dit project, meer dan 10 jaar geleden, en ik ben erg blij dat ik de sturing van seizoen drie van Narcos: Mexico achter me laat in zijn uiterst bekwame handen.

Eric Newman

Netflix laat ook gelijk weten dat Scoot McNairy terugkeert als Walt Breslin in het nieuwe seizoen. Diego Luna, oftewel Miguel Ángel Félix Gallardo, zullen we niet terugzien. Andere castleden die we gaan zien in de nieuwe afleveringen zijn José Maria Yazpik, Alberto Ammann, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda en Gorka Lasaosa.

Narcos: Mexico (2018– )
8.4
Volg in 'Narcos: Mexico' het verhaal van de opkomst van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80, een waargebeurd verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.

Wagner Moura, de man die Pablo Escobar speelde in de eerste twee seizoenen van Narcos, keert ook terug, maar dan achter de camera. Moura zal minstens twee afleveringen regisseren.

Wanneer het nieuwe seizoen op Netflix verschijnt is nu nog niet bekend. Drie seizoenen van Narcos en de eerste twee seizoenen van Narcos: Mexico zijn nu te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Narcos: Mexico' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series Algemeen Video on demand NetflixNarcos: Mexico (2018– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree