Er komt een tweede seizoen van Netflix-serie 'The Baby-Sitters Club'

Er komt een tweede seizoen van Netflix-serie 'The Baby-Sitters Club'
29 oktober 2020 om 11:34

Goed nieuws voor fans, The Baby-Sitters Club (2020– ) wordt verlengd! Netflix maakte gisteren bekend dat de serie een tweede seizoen krijgt. Op een gepaste feestelijke manier: met een video waarin de cast van de serie danst en de nieuwe versie van de themesong playbackt.

De serie is een verfilming van de jeugdboeken van Ann M. Martin over een groep jonge meiden die samen een oppas-bedrijfje runnen. Martin schreef 5 boeken in de serie, en nog drie spin-offs, dus er is genoeg materiaal voor nog veel meer seizoenen.

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Sophie Grace, Momona Tamada, Shay Rudolph, Malia Baker en Xochitl Gomez. Het eerste seizoen, bestaande uit 10 afleveringen, ging afgelopen juli in première op Netflix.

The Baby-Sitters Club (2020– )
7.3
'The Baby-Sitters Club' is gebaseerd op de gelijknamige populaire boekenreeks en volgt de vriendschappen en avonturen van Kristy Thomas (Sophie Grace), Mary-Anne Spier (Malia Baker), Claudia Kishi (Momona Tamada), Stacey McGill (Shay Rudolph) en Dawn Schafer (Xochitl Gomez), die samen een oppasdienst beginnen terwijl ze leren omgaan met het leven op de middelbare school en volwassen worden.

Naar verwachting zal het tweede seizoen van The Baby-Sitters Club in de loop van volgend jaar te zien zijn. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'The Baby-Sitters Club' via TMDb
Tekst: Netflix

Meer over:

Video on demand Series NetflixThe Baby-Sitters Club (2020– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree