Disney+ werkt aan live-actionfilm 'Greek Freak' over topsporter Giannis Antetokounmpo

Disney+ werkt aan live-actionfilm 'Greek Freak' over topsporter Giannis Antetokounmpo
29 oktober 2020 om 15:42

Walt Disney Studios werkt aan een live-actionfilm over topsporter Giannis Antetokounmpo voor Disney+. Greek Freak vertelt het waargebeurde maar onwaarschijnlijke levensverhaal van de sporter en zijn familie.

Dat schrijft Deadline Magazine. De film zal geregisseerd worden door de Zuid-Afrikaanse regisseur Akin Omotoso. Het script wordt geschreven door Arash Amel.

Greek Freak zal gaan over het bijzondere leven van Giannis Antetokounmpo, een van de grootste en talentvolste sporters uit de Amerikaanse basketbalcompetitie. Ook zijn broer Kostas doet het goed, hij speelt voor de Los Angeles Lakers. Maar het leven van de twee zag er ooit heel anders uit.

Greek Freak
Film over het leven van NBA-ster Giannis Antetokounmpo, gericht op zowel zijn jeugd en zijn huidige carrière.

In Greek Freak gaan we terug naar Griekenland, waar de Antetokounmpo-familie in armoede leefde, zonder papieren. Door hun sterke band, hun geloof in een betere toekomst en oneindig veel doorzettingsvermogen, ontworstelde het gezin zich aan hun tragische lot.

De productie van de film begint in 2021 in Griekenland, en zal zich later verplaatsen naar verschillende opnamelocaties in de Verenigde Staten. Wanneer de film verschijnt is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Finding Giannis' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Disney+Greek Freak

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree