Demi Moore, Harry Melling en Karl Glusman hebben rol in spannende dramafilm 'Please Baby Please'

Demi Moore, Harry Melling en Karl Glusman hebben rol in spannende dramafilm 'Please Baby Please'
29 oktober 2020 om 16:16

Demi Moore, Harry Melling en Karl Glusman zullen een rol spelen in de aankomende period piece Please Baby Please. De film speelt in een surrealistisch Manhatten in de jaren '50, en zal worden geregisseerd door Amanda Kramer.

Eerder werd al bekend dan Andrea Riseborough in de nieuwe film van Kramer zou meespelen, en nu heeft ze er dus drie collega's bij. Please Baby Please gaat over Suse en Arthur. De twee zijn net getrouwd, en zijn bij toeval getuige van een gruwelijke moord. Daarna worden ze ongevraagd de obsessie van een 'greaser gang'. In Nederland noemden we zulke groepjes jongeren in de jaren '50 'nozems'. Hoewel Suse en Arthur daar bepaald niet op zitten te wachten, maakt het tussen hen ook iets los, vooral op seksueel vlak…

Please Baby Please
De film 'Please Baby Please' volgt de pasgetrouwde Suze en Arthur die, na getuige te zijn geweest van een moord in de straten van een surrealistisch jaren 50 Manhattan, de gevaarlijke obsessie worden van een bende.

Demi Moore speelde onder andere mee in A Few Good Men (1992), Ghost (1990) en in Indecent Proposal (1993). Harry Melling verscheen onlangs in Netflix-films The Old Guard (2020) en The Devil All the Time (2020). Karl Glusman verscheen op zijn beurt onlangs nog in Greyhound (2020) met Tom Hanks.

Het is nog niet bekend wanneer de productie van Please Baby Please van start gaat.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Celebrities FilmsPlease Baby Please

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree