Bijzondere animatiefilm 'Alien Xmas' vanaf november te zien, Netflix deelt eerste trailer

Bijzondere animatiefilm 'Alien Xmas' vanaf november te zien, Netflix deelt eerste trailer
29 oktober 2020 om 16:45

Je kent de broertjes Chiodo misschien wel van hun horrorfilm Killer Klowns from Outer Space (1988). Dat ze na die angstaanjagende science-fiction een kinderfilm zouden maken hadden vast niet veel mensen geraden. Animatiefilm Alien Xmas (2020) verschijnt volgende maand, en de trailer is vanaf vandaag te bekijken.

Stephen, Charles en Edward Chiodo, beter bekend als de Chiodo Brothers, zijn gespecialiseerd in special effects, stopmotion en animatronics. Naast Killer Klowns from Outer Space verzorgden ze ook de poppen en special effects voor films en series als Critters (1986), Ernest Scared Stupid (1991), Elf (2003), The Thundermans (2013– ) en The Simpsons (1989– ).

In 2015 brachten ze samen een kinderboek uit, met de titel Alien Xmas, en over iets minder dan een maand kunnen we genieten van de geanimeerde versie van het buitenaardse kerstverhaal. Kijk de trailer hier:

De film zal zo'n 40 minuten duren en is geregisseerd door Stephen Chiodo. Alien Xmas is vanaf 20 november 2020 te zien op Netflix.

Alien Xmas (2020)
5.8
Wanneer buitenaardse wezens de zwaartekracht van de aarde proberen te stelen, kunnen alleen de vrijgevige geest van kerst en een kleine alien die X heet de wereld redden.

Beeld: Still 'Alien Xmas' via TMDb
Tekst: Netflix

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sAlien Xmas (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree