Jeff Bridges maakt website over zaak die hem aan het hart gaat

Jeff Bridges maakt website over zaak die hem aan het hart gaat
31 oktober 2020 om 13:38

Jeff Bridges heeft afgelopen week een eigen website gelanceerd. Op zijn nieuwe site communiceert hij in zijn kenmerkende eigenzinnige stijl met zijn fans. De acteur heeft het over zijn diagnose van kanker, maar vooral over de inzichten die hem dat gebracht hebben.

Bridges is door zijn ziekte het leven meer gaan waarderen, vertelt hij. Hij is zich bewuster van zijn sterfelijkheid, en dat heeft in korte tijd al veel voor hem veranderd, schreef hij deze week:

Dit kankergebeuren brengt gevoelens van bewustzijn, en dankbaarheid, en goede ouderwetse liefde, en veel van dat alles

Maar het gaat niet alleen om hemzelf of zijn ziekte, Bridges wil met zijn website juist aandacht vestigen op andere belangrijke zaken.

Ik voel zo veel liefde en geluk mijn kant op komen en man, ik waardeer het. Het is besmettelijk, als één of ander positief virus. Ik realiseerde me dat ik iets te vertellen heb, en daar is het nu tijd voor.

We moeten beter zorgen voor de natuur, schrijft hij, op zijn eigen manier. Ook zet hij een aantal goede doelen in de spotlight, waaronder twee organisaties die zich schoollunches verzorgen voor kinderen uit arme gezinnen.

We hebben je nodig. Hou je niet van waar we wonen, allemaal samen? Bomen, de mens moet beter zorgen voor de bomen. De bomen zijn ons.

De acteur deelt geen concrete plannen op zijn nieuwe pagina, maar dat komt wellicht nog. Hij schrijft dat hij samen met fans een mooi bestaan op een mooie wereld wil creëren, voor iedereen.

Ben je benieuwd naar wat hij verder te vertellen heeft? Bezoek de site van Jeff Bridges hier.

Beeld: @TheJeffBridges op Twitter
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws