Filmcrew landt in Londen voor de productie van 'Doctor Strange 2'

Filmcrew landt in Londen voor de productie van 'Doctor Strange 2'
4 november 2020 om 10:54

Marvel pakt langzaam de draad weer op en start inmiddels ook met de productie van Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022). De eerste crewleden zijn aangekomen in Londen voor de voorbereidingen op de opnames.

CC Ice, de stuntdubbel van onder anderen Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) en Scarlett Johansson in Black Widow (2021), plaatst in haar story op Instagram een foto dat ze in Londen is aangekomen en nu in haar 'bubbel' moet blijven, één van de coronamaatregelen. Ze zal zich zoveel mogelijk moeten afzonderen van de buitenwereld om besmettingen op de set te voorkomen.

Afbeelding via u/IncubusART op Reddit
Afbeelding via u/IncubusART op Reddit

Er is nog weinig bekend over het plot van Doctor Strange 2, behalve dat Olsen dus waarschijnlijk terugkeert. Ook Benedict Wong en Chiwetel Ejiofor zullen te zien zijn in het vervolg. Deel 2 wordt geregisseerd door Spider-Man-regisseur Sam Raimi nadat Scott Derrickson de regieklus aan zich voorbij liet gaan. De regisseur van de eerste film zal wel verbonden zijn aan het vervolg als uitvoerend producent. Doctor Strange 2 verschijnt in maart 2022 in de bioscoop.

Britse premier Boris Johnson kondigde deze week een nationale lockdown af voor vier weken, maar deze zal volgens bronnen geen impact hebben op filmproducties in het land. Henry Cavill heeft er wél last van, zo worden de opnames van The Witcher (2019– ) door de lockdown verplaatst naar een studio elders in het land.

Beeld: Still 'Doctor Strange' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films AlgemeenDoctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Lees ook:

Meer films

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws