'Doctor Strange 2': regisseur 'Spider-Man' Sam Raimi in gesprek voor regie

'Doctor Strange 2': regisseur 'Spider-Man' Sam Raimi in gesprek voor regie
6 februari 2020 om 13:59

Marvel wil een deal sluiten met Sam Raimi om Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) door hem te laten regisseren nadat Scott Derrickson het project heeft verlaten als regisseur. Derrickson blijft uitvoerend producent.

Het vervolg werd vorige zomer in San Diego aangekondigd op Comic-Con, toen Derrickson zei dat dit vervolg de eerste echte enge MCU-film zou gaan worden. Mocht de filmmaker van The Evil Dead (1981) Raimi aan boord komen van het project, dan zal dit zeker moeten gaan lukken.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' is een film uit 2021 in het genre actie / fantasy. In de film, geregisseerd door Sam Raimi, spelen onder anderen Benedict Cumberbatch en Elizabeth Olsen.

Met een mogelijke WGA-staking (staking van de Writers Guild of America) in het verschiet, hebben alle grote studio’s er belang bij om hun schema voor 2021 al gevuld te krijgen, vooral met grote films zoals deze film voor Disney. De productie van de film zal naar verwachting rond mei gaan starten.

Op Comic-Con werd ook al aangekondigd dat Benedict Cumberbatch terug zal keren naar zijn rol als Doctor Strange, met de nieuwe Elizabeth Olsen als Scarlett Witch.

De eerste film, Doctor Strange (2016), heeft wereldwijd bijna $ 678 miljoen opgebracht. Of het tweede deel dit kan gaan evenaren is nog maar de vraag. De release staat op dit moment gepland op 7 mei 2021.

Beeld: Still van de film 'Doctor Strange' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsDoctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Lees ook:

Meer films

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws