Nieuwe films in de bioscoop vanaf 6 februari

De nieuwste bioscoopfilms die te zien zijn vanaf week 6

Nieuwe films in de bioscoop vanaf 6 februari
6 februari 2020 om 16:40

Vanaf vandaag zijn er weer veel nieuwe films te zien in de Nederlandse bioscopen. Deze week verschijnen er in totaal tien nieuwe films, waarvan er drie woensdag verschenen en er zeven vanaf vandaag te zien zijn.

Gisteren verschenen de films gericht op kinderen in de bioscoop met de twee Nederlandse films De Grote Slijmfilm (2020) en Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn (2020) en de oorspronkelijk Duitse (maar in het Nederlands nagesynchroniseerde) film Prinses Emmy (2019). Vooral de nieuwe Kruimeltje-film is opmerkelijk, waar we na meer dan twintig jaar de terugkeer zien van de Rotterdamse straatjongen (Kruimeltje (1999)).

Vandaag is het eindelijk de beurt aan het langverwachte Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020), de film die gebaseerd is op de gelijknamige stripreeks van DC Comics.

Ook is het vandaag de beurt aan Little Women (2019). Dit Amerikaans kostuumdrama uit 2019, onder regie van Greta Gerwig, is gebaseerd op het gelijknamig boek uit 1868 van Louisa May Alcott.

Als laatste willen we nog het Duits-Amerikaans biografisch oorlogsdrama A Hidden Life (2019) uitlichten, dat geschreven en geregisseerd werd door Terrence Malick. De titel van de film is ontleend aan het boek Middlemarch van George Eliot.

Alle nieuwe bioscoopfilms

Meer over:

Films Bioscoop

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…