'Bloodshot 2' met Vin Diesel in de maak volgens DMG Entertainment

'Bloodshot 2' met Vin Diesel in de maak volgens DMG Entertainment
10 november 2020 om 15:40

Oprichter en CEO van DMG Entertainment Dan Mintz laat in een interview met CBR weten dat Bloodshot (2020) een vervolg krijgt: "omdat de film het zo goed deed en de reacties erop zo goed waren".

Het actiedrama met Vin Diesel kwam vlak voor de coronacrisis uit in de bioscoop, waardoor de film 'maar' 33,5 miljoen dollar wereldwijd opleverde − tegenover een budget van 45 miljoen dollar. Daarna kwam de film al snel on demand uit, waar deze het klaarblijkelijk beter deed, gezien het succes dat Mintz benoemd.

Ik denk dat Bloodshot erg succesvol was, veel mensen hebben de film gezien en deze deed het erg goed met de uitgaven na de bioscooprelease, maar je kunt hiervoor niet hetzelfde evaluatieproces gebruiken als voor COVID.

Bloodshot (2020)
5.7

Bloodshot (2020)

actie / sciencefiction • Dave Wilson
Met Vin Diesel en Guy Pearce
Ray Garrison (Vin Diesel) is een marinier die door RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt wordt als de superheld 'Bloodshot'.

Begin deze maand kwam Bloodshot in Nederland uit op Netflix, waarna deze volop werd bekeken door de gebruikers van de streamingdienst. Toch vielen de reacties tegen. Waar sommigen niks anders verwachtten van Diesel, was de film bij velen geen succes.

Toch is Mintz ervan overtuigd dat er vooral positieve reacties op de film zijn, maar dat deze "in een niet zo transparante omgeving verschenen" vanwege de digitale release.

Of Vin Diesel en al die andere mensen nog steeds door willen gaan? Ja, omdat de film het zo goed deed en de reacties erop zo goed waren. Het is zo dat de positieve reacties in een niet zo transparante omgeving verschenen. Dit in tegenstelling tot een transparante omgeving zoals de box office-cijfers.

Zelf oordelen? Bloodshot is nu te zien op Netflix en via Pathé Thuis.

Bekijk hier de trailer van Bloodshot:

Beeld: Still 'Bloodshot' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films AlgemeenBloodshot (2020)

Lees ook:

Meer films

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws