Amazon Prime Video maakt releasedatum 'Coming 2 America' met Eddie Murphy bekend

Amazon Prime Video maakt releasedatum 'Coming 2 America' met Eddie Murphy bekend
20 november 2020 om 15:56

Amazon Prime Video heeft de officiële releasedatum van komediefilm Coming 2 America (2020) bekend gemaakt. Vorige maand werd bekend dat de streamingsdienst de nieuwe film van Craig Brewer aankocht en dat de film dus niet in de bioscoop vertoond zou worden.

Er waren vermoedens dat Coming 2 America al vanaf 18 december 2020 te zien zou zijn, maar we moeten helaas nog iets langer wachten op het vervolg van Coming to America (1988). Amazon Prime Video maakt vandaag bekend dat de nieuwe film vanaf 5 maart 2021 te zien zal zijn.

Coming 2 America (2020)
Akeem ontdekt dat hij een langverloren zoon heeft in de Verenigde Staten en hij naar het continent terug moet keren om de onwaarschijnlijke troonopvolger van Zamunda te ontmoeten.

In Coming 2 America speelt Eddie Murphy, net als in het eerste deel, de rol van de Afrikaanse prins Akeem. Akeem staat op het punt om tot koning gekroond te worden in het fictieve land Zamunda, maar komt er plotseling achter dat hij een zoon heeft in de Verenigde Staten. Als Akeem koning wordt betekent dat dat zijn zoon kroonprins wordt. En een kroonprins moet vorstelijk opgroeien, vindt Akeem. Dus vertrekt hij opnieuw naar Amerika om zijn kind op te sporen.

Naast Murphy spelen ook Arsenio Hall en James Earl Jones weer mee in de film. Coming 2 America is vanaf 5 maart 2021 te zien op Amazon Prime Video. Het eerste deel, Coming to America uit 1988 is nu te zien op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Poster 'Coming 2 America' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Meer over:

Video on demand Films Amazon Prime VideoComing 2 America (2020)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws