Kristen Stewart onthult details over haar rol als prinses Diana in nieuwe film 'Spencer'

Kristen Stewart onthult details over haar rol als prinses Diana in nieuwe film 'Spencer'
26 november 2020 om 15:01

Nu de hele wereld toekijkt hoe Emma Corrin de sterren van de hemel speelt als prinses Diana in het nieuwe seizoen van The Crown (2016– ), bereidt Kristen Stewart zich voor op dezelfde rol in de nieuwe film van regisseur Pablo Larraín, Spencer.

De actrice verscheen dinsdag in Jimmy Kimmel Live! om haar nieuwe film Happiest Season (2020) te promoten. Ze nam hier ook even de tijd om te praten over haar aankomende rol als prinses Diana in het biografische drama over de laatste dagen voor haar dood.

Ik groeide misschien niet met haar op dezelfde manier op als iedereen, ik was echt jong toen ze overleed. Maar ik voel me inmiddels heel beschermend over haar. Het gebeurde heel snel.

Stewart was zeven jaar toen prinses Diana in Parijs overleed na een auto-ongeluk. "Ze was zo jong," klinkt de actrice tijdens de late-nightshow.

Mijn film speelt zich af over drie dagen, en het is echt een poëtische interne verbeelding van hoe dat zou kunnen hebben gevoeld in plaats van het geven van nieuwe informatie.

Stewart vertelt tot slot dat de opnames ergens in januari van start zullen gaan. Tot die tijd is ze druk om het accent van Diana onder de knie te krijgen samen met haar dialectcoach. "Het accent is zo intimiderend omdat mensen die stem kennen."

Het hele interview met Stewart is hier terug te zien:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Seberg' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesSpencer

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws