Broadway komt naar Netflix in de officiële trailer van Ryan Murphy's 'The Prom'

Broadway komt naar Netflix in de officiële trailer van Ryan Murphy's 'The Prom'
26 november 2020 om 15:28

Netflix brengt zojuist de officiële trailer uit van The Prom (2020). Niemand minder dan Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, Barry Glickman en Keegan-Michael Key zetten hun muzikale talenten in om gelijkheid voor iedereen onder de aandacht te brengen.

Als vier acteurs van Broadway erachterkomen dat een meisje geweigerd wordt bij haar eindgala omdat ze haar vriendin wil meenemen, reizen ze af naar Indiana om de school van mening te laten veranderen. Ze grijpen de kans met beiden handen aan om tegelijkertijd hun publieke imago weer op te krikken. Maar als hun hoop op een comeback niet het gewenste effect heeft, zetten de vier zich alsnog in om Emma (Jo Ellen Pellman) de avond van haar leven te geven.

Bekijk hier de officiële trailer van The Prom:

The Prom is gebaseerd op de gelijknamige Broadwaymusical die in 2018 in première ging. De musical werd genomineerd voor zes Tony Awards. Regisseur Ryan Murphy jaagt nu dit succes na. Met een topcast als deze is de eerste stap in ieder geval gezet.

The Prom gaat 11 december in première op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die in december op de streamingdienst verschijnen kun je hier terecht.

The Prom (2020)
6.0
Tiener Emma wil haar vriendin Alyssa meenemen naar de prom, maar ze worden als koppel geweigerd. Daarop komt een groep van Broadway excentriekelingen ze te hulp om de ongerechtigheid te bestrijden.

Beeld: Still 'The Prom' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sThe Prom (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws