Titel eerste aflevering van 'The Umbrella Academy' seizoen 3 onthuld

Titel eerste aflevering van 'The Umbrella Academy' seizoen 3 onthuld
26 november 2020 om 15:59

De makers van The Umbrella Academy (2019– ) lichten alvast een tipje van de sluier op van het derde seizoen en verklappen de titel van de eerste aflevering: "Meet the Family".

Fans van de Netflix-hitserie konden hun geluk eerder deze maand niet op toen de streamingdienst bekendmaakte de serie te verlengen met een derde seizoen. Nu doet seriemaker Steve Blackman hier nog een schepje bovenop en plaatst een eerste foto van het script op Instagram. "Wie kijkt er uit naar seizoen 3?" schrijft hij erbij.

De titel hint naar een bijzondere familiereünie. In seizoen 2 van de superheldenserie gebaseerd op de Dark Horse-stripboeken van Gerard Way, zagen we dat Five gelijk had over het gevaar van zijn krachten en hoe een tijdsprong de broers en zussen verspreidt in de tijd in Texas over een periode van drie jaar rond 1960. Five moet de Umbrella Academy bij elkaar zien te krijgen om het einde van de wereld tegen te houden.

Naast Blackman wordt de eerste aflevering dus ook geschreven door Michelle Lovretta, producent van The Umbrella Academy die eerder werkte aan series als Killjoys (2015–2019) en Lost Girl (2010–2015).

Wanneer het derde seizoen te zien zal zijn is nu nog niet bekend. Dit hangt er ook vanaf hoe voorspoedig de opnames verlopen, die in februari starten. Seizoen 1 en 2 zijn nu te zien op Netflix.

The Umbrella Academy (2019– )
8.0
Een ontspoord gezin van superhelden komt bij elkaar om het mysterie rond de dood van hun vader, de dreigende apocalyps en nog veel meer op te lossen.

Beeld: Still 'The Umbrella Academy' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixThe Umbrella Academy (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws