Netflix maakt de (kerst)planning bekend en voegt deze 30+ series toe in december

Netflix maakt de (kerst)planning bekend en voegt deze 30+ series toe in december
26 november 2020 om 18:43

De planning voor december is weer door Netflix aan ons bekendgemaakt en er staat een hoop op het programma! Naast een reeks nieuwe films voegt de streamingdienst maar liefst 21 nieuwe series toe volgende maand, en verschijnt van 11 series een nieuw seizoen. Natuurlijk bereidt Netflix ons ook voor op de feestdagen en staan er een aantal kerstseries op de planning.

De geplande nieuwe series op Netflix hebben we in vier lijsten opgedeeld: een lijst met geheel nieuwe series, een lijst met series waarvan een nieuw seizoen verschijnt, een lijst met kinderseries en een lijst met anime. Alle lijsten zijn hieronder te bekijken.

Andere handige Netflix-pagina's:

Nieuwe Netflix Original-series

Dit zijn alle Netflix Original-series die in december op Netflix worden verwacht. Omdat het Netflix Originals zijn, zijn het allemaal compleet nieuwe series, die nog niet eerder ergens te zien zijn geweest.

Nieuwe seizoenen

Van maar liefst 7 series komt volgende maand een nieuw seizoen uit. Alle vorige seizoenen van deze series zijn nu al te bekijken op Netflix.

Nieuwe series voor kids

Netflix denkt ook aan de kleintjes en voegt van een reeks kinderseries een nieuw seizoen toe.

Nieuwe animeseries

Voor de liefhebber voegt Netflix in december ook een gloednieuw seizoen van Transformers: War For Cybertron Trilogy (2020– ) toe.

Deze series staan dus allemaal op de planning bij Netflix voor december. Kijk voor het hele overzicht van wat er in de toekomst op Netflix te zien is op Binnenkort op Netflix. Ben je benieuwd wat er nu al nieuw te zien is, kijk dan op Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

Meer over:

Series Video on demand Netflix

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws