Nieuw op Netflix: seizoen 2 van de romantische dramaserie 'Virgin River'

Nieuw op Netflix: seizoen 2 van de romantische dramaserie 'Virgin River'
27 november 2020 om 07:58

Op Netflix geniet je vanaf vandaag van het gloednieuwe seizoen van Virgin River (2019– ). Eindelijk zien we hoe het verdergaat met Mel, Jack, Hope, Doc Mullins, Paige en Preacher.

Aan het einde van het eerste seizoen vertelt Mel Jack eindelijk over haar man en baby, ze gaan op een date, en dan ontdekt hij dat zijn ex-vriendin zwanger is. Het seizoen eindigt met een verdrietige Mel die haar tassen inpakt om terug te keren naar L.A., waardoor kijkers met veel vragen achterbleven. In de trailer van het nieuwe seizoen krijgen we al een idee wat er in de nieuwe afleveringen staat te gebeuren.

Bekijk hier de trailer van Virgin River seizoen 2:

Virgin River is gebaseerd op de boeken van Robyn Carr. Hoewel het tweede seizoen nog niet uit is, is er zelfs al een derde seizoen aangekondigd. De opnames hiervan startten afgelopen zomer, wanneer deze afleveringen te zien zullen zijn op Netflix is nog niet bekend.

De nieuwe afleveringen van seizoen 2 zijn nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Virgin River (2019– )
7.5
Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...

Beeld: Still 'Virgin River' via TMDb

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsVirgin River (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws