Disney+ deelt de trailer van docuserie 'On Pointe'

Disney+ deelt de trailer van docuserie 'On Pointe'
27 november 2020 om 08:36

On Pointe (2020– ) is Disney's nieuwste docuserie over de ambitieuze leerlingen van de School of American Ballet in New York City. In de eerste trailer zien we hoe hard ze trainen en hoe moordend de concurrentie is in de Amerikaanse danswereld.

SAB is de beste balletschool in de VS en elke ballerina droomt ervan om hier toegelaten te worden. De gelukkigen die zich mogen rekenen tot de leerlingen van de school vertellen in de serie hoe zwaar de trainingen hier zijn. Ook krijgen we te zien hoe de jongere groepen zich voorbereiden op audities voor De Notenkraker, terwijl de oudere dansers hun carrière van de grond proberen te krijgen.

Bekijk hier de trailer van On Pointe:

De docuserie is geregisseerd door Larissa Bills. Ron Howard, Brian Grazer, Sara Bernstein, Justin Wilkes en Matthew O'Neill werkten mee als uitvoerende producenten. De school in de docuserie was inspiratie voor de fictieve dansschool in Center Stage (2000). Dit keer krijgen we te zien hoe het er echt aan toegaat.

On Pointe is vanaf 18 december te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle films en series die in december op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

On Pointe (2020– )
7.3
SAB is de beste balletschool in de VS en elke ballerina droomt ervan om hier toegelaten te worden. De gelukkigen die zich mogen rekenen tot de leerlingen van de school vertellen in de serie hoe zwaar de trainingen hier zijn.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'On Pointe' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Video's Disney+On Pointe (2020– )

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws