Vanavond op tv: Henry Cavill en Amy Adams als Superman en Lois Lane in 'Man of Steel'

Vanavond op tv: Henry Cavill en Amy Adams als Superman en Lois Lane in 'Man of Steel'
29 november 2020 om 10:22

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de DC-superheldenfilm Man of Steel (2013).

Henry Cavill kruipt hierin in de huid van Superman. Als kind wordt hij door zijn biologische ouders naar de aarde gestuurd om hem te redden van de ondergang van planeet Krypton. Jonathan (Kevin Costner) en Martha Kent (Diane Lane) nemen hem in huis. Al snel komen ze erachter dat de jongen geen normaal kind is, hij heeft namelijk superkrachten. Als de aarde wordt bedreigd door een buitenaards ras is het aan Clark Kent om zijn nieuwe thuis te beschermen.

Naast Cavill, Costner en Lane spelen ook Amy Adams, Michael Shannon, Laurence Fishburne en Michael Kelly mee. De DC-film is geregisseerd door Zack Snyder, die momenteel bezig is met zijn director's cut van Justice League (2017). De eerste trailer van deze vier uur durende versie is nu hier te zien.

Bekijk hier de trailer van Man of Steel:

Man of Steel is vanavond om 20:00 uur te zien op Veronica. De film is daarnaast nu ook te zien op Netflix via Pathé Thuis.

Heb je Man of Steel al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor komende week.

Man of Steel (2013)
7.0
De op de planeet Krypton geboren Kal-El wordt op jonge leeftijd door zijn biologische ouders naar de aarde gestuurd.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Man of Steel' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsMan of Steel (2013)

Lees ook:

Meer televisie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws