John Krasinski start show op YouTube

John Krasinski start show op YouTube
31 maart 2020 om 11:59

Hollywood-acteur John Krasinski wil fans opvrolijken en begint daarom een show op YouTube.

Als gevolg van de coronapandemie ligt de televisie- en filmindustrie zo goed als stil en vinden talkshows grotendeels plaats vanuit woonkamers van talkshowhosts. Deze veranderingen maken het voor de Hollywoodsterren mogelijk om ‘dichterbij hun fans’ te komen. Krasinski besloot het anders aan te pakken. De acteur, onder meer bekend van The Office (2005–2013), vond het tijd voor goed nieuws in deze donkere tijden. Het resultaat: Some Good News (2020– ).

Strak in het pak gaat de acteur er in de eerste aflevering goed voor zitten om vervolgens hartverwarmende verhalen te vertellen. Aan de muur achter hem hangt een poster met daarop de letters SGN, gemaakt door zijn dochters. Krasinski vertelt dat de show ontstaan is omdat hij zelf wat positiviteit miste op tv. Het is veelal misdaad, dood en ander verderf, aldus de acteur.

Afgelopen week vroeg de schrijver en regisseur van A Quiet Place: Part II (2020) aan zijn fans of ze nog mooie verhalen hadden om te delen. Krasinski zegt dat het niet lang duurde voordat zijn inbox volstroomde met berichtjes. Een van de vele verhalen ging over artsen die over heel de wereld nu eindelijk de publieke waardering krijgen die ze verdienen: door te applaudisseren, handgeschreven brieven en het aan-en-uit-knipperen van lampen in woonkamers her en der.

Het bleef niet alleen bij verhalen vertellen. Als verrassing bracht Steve Carrel, voormalig The Office co-star, met behulp van Zoom een bezoek aan de show. De twee bespraken onder andere het vijftienjarig jubileum van de comedyshow, hun favoriete herinneringen en hun meest emotionele scène.

Op dit moment is het onduidelijk of Krasinski nog meer aflevering van TGN gaat maken. Die kans lijkt er wel dik in te zitten, aangezien de eerste aflevering binnen 24 uur één miljoen kijkers opleverde.

Bekijk de aflevering hier:

Some Good News (2020– )
John Krasinski behandelt in deze YouTube-show het positieve nieuws in de wereld, dat erg welkom is tijdens de coronapandemie.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still uit 'A Quiet Place' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Series Video on demandSome Good News (2020– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten