'Penoza' weer meest bekeken via Pathé Thuis

'Penoza' weer meest bekeken via Pathé Thuis
31 maart 2020 om 12:38

Penoza: The Final Chapter (2019) staat weer op de eerste plaats van de meest bekeken titels via streamingservice Pathé Thuis.

Contagion (2011), een rampenfilm over een virusuitbraak en Huisvrouwen bestaan niet 2 (2019) maken de top drie compleet. Penoza gaat over drugskoningin Carmen van Walraven. Ondergedoken in Canada leidt zij een anoniem leven, totdat op een avond een collega lastiggevallen wordt. Carmen kan niet anders dan te hulp schieten. Als ze uit zelfverdediging de dader vermoordt wordt ze opgepakt en overgeleverd aan Nederland.

Entertainment Business schrijft dat de chart daarnaast drie nieuwkomers kent. Huisvrouwen Bestaan Niet 2 kwam meteen binnen op plek drie. De film, geproduceerd door Rick Engelkes en Frank Groenveld, won vorig jaar een Gouden Film door 100.000 bezoekers te trekken. In tijden van quarantaine blijkt de film ook bij de mensen thuis in de smaak te vallen.

Onder de jonge kijkers is vooral De Grote Slijmfilm (2020) geliefd. De film draait om Indy en haar beste vriendin Olivia. Zij willen op Internationale Slijmdag meedoen met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken.

Ook nieuw in de top 10 is Zombieland: Double Tap (2019), waarin Emma Stone en Woody Harrelson het opnemen tegen allerlei soorten zombies. Verder heroverde A Star Is Born (2018) opnieuw een plek in de top 10. Deze romantische film met Lady Gaga en Bradley Cooper in de hoofdrollen stond vorig jaar wekenlang op de eerste plaats van de Pathé Thuis Top 10.

Dit is de Pathé Thuis Top 10 van deze week:

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still uit 'Penoza' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten