Nu op FilmVandaag.nl: het filmaanbod van Cinetree

Nu op FilmVandaag.nl: het filmaanbod van Cinetree
27 november 2020 om 15:35

Goed nieuws: sinds kort is het aanbod van Cinetree te bekijken via FilmVandaag.nl! Naast het aanbod van Netflix, Videoland, Disney+, Prime Video, Pathé Thuis en CineMember kun je nu dus ook bij ons terecht voor alle films die op Cinetree te zien zijn. Ideaal voor de komende tijd met slecht weer en veel vrije dagen!

Cinetree is een streamingdienst waar experts wekelijks unieke films en documentaires voor je selecteren die je écht gezien moet hebben. Geen overdaad aan keuze, waardoor het kiezen van een geschikte film een stuk makkelijker voor je wordt gemaakt. Elke maand staat bij Cinetree in het teken van een ander thema. Actueel, passend bij het seizoen of gewoon iets wat de experts belangrijk vinden om te belichten.

Naast deze selectie van films die je met een abonnement kunt bekijken, kun je er ook terecht voor het huren van de beste arthousefilms. Heb je een abonnement bij Cinetree? Dan kijk je huurfilms met 30% korting.

Alle bijna 500 films zijn volledig geïntegreerd, waardoor je het complete aanbod kunt doorzoeken, de beste films kunt bekijken of een blik kunt werpen op alle nieuwe films of binnenkort te verschijnen films. Vanaf de filmpagina van een film kun je vervolgens direct de film op Cinetree raadplegen en op verschillende apparaten bekijken.

La Grande Bellezza
'La Grande Bellezza' is één van de topfilms die je op dit moment met een abonnement op Cinetree kunt bekijken (afbeelding via TMDb)

Cinetree op FilmVandaag.nl

We hebben de vertrouwde overzichten die je al van ons gewend bent van films en series op Netflix, Videoland, Disney+, Prime Video, Pathé Thuis en CineMember nu ook voor de films op Cinetree gemaakt. Via onderstaande links kun je de grootste overzichten bekijken en filteren op films die te zien zijn met een abonnement, het huuraanbod en gratis te bekijken films.

Films op Cinetree

Naast deze lijsten kun je uiteraard je eigen filters op alle films loslaten om zo nog beter het aanbod van Cinetree te kunnen ontdekken. Veel kijkplezier!

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Algemeen Films Video on demand Cinetree

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws