Nieuw op Videoland: romantische dramafilm 'Up in the Air' met George Clooney en Anna Kendrick

Nieuw op Videoland: romantische dramafilm 'Up in the Air' met George Clooney en Anna Kendrick
27 november 2020 om 15:52

De romantische dramafilm Up in the Air (2009) is vanaf vandaag te zien op Videoland. In de film van Jason Reitman speelt George Clooney de rol van workaholic crisismanager met een voorliefde voor businessclass vliegen die geconfronteerd wordt met de grenzen van zijn ongebruikelijke levensstijl.

Het karakter van Clooney heet Ryan Bingham, en hij is dol op onderweg zijn. Als zijn werkgever besluit te bezuiningen op het reiskostenbudget, moet hij vechten voor zijn baan. Hij voelt er helemaal niks voor om meer tijd thuis door te brengen, en bovendien staat hij op het punt om 10 miljoen frequent flyer miles te bemachtigen. En hij heeft net de perfecte vrouw ontmoet, denkt hij. Maar zijn nieuwe collega confronteert hem met zijn ongezonde gewoontes. Kijk de trailer van Up in the Air hier:

De film ontving veel lovende kritieken toen hij uitkwam. TIME beschreef de film als "een van de beste films van dit jaar," en volgens de New York Post was de acteurprestatie van Clooney in de film "de beste van zijn carrière".

Up in the Air (2009)
7.4
Ryan Bingham (George Clooney), is een crisismanager die het lekker vindt om altijd onderweg te zijn. Wanneer zijn bedrijf gaat bezuinigen op het reiskostenbudget, moet hij voor zijn baan vechten.

Up in the Air is vanaf vandaag te zien op Videoland. Het complete aanbod van Videoland vind je hier.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Up in the Air' via TMDb
Tekst: Videoland

Meer over:

Video on demand Films VideolandUp in the Air (2009)

Lees ook:

Meer Videoland

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws