Trailer van 'Mariah Carey's Magical Christmas Special' nu te zien

Trailer van 'Mariah Carey's Magical Christmas Special' nu te zien
27 november 2020 om 16:13

AppleTV+ heeft de sfeervolle trailer van Mariah Carey's Magical Christmas Special (2020) gedeeld. De zangeres maakte eerder al Mariah Carey's Merriest Christmas (2015), en dat smaakte naar meer. De nieuwe special zit wederom vol met gastoptredens, en verschijnt op 4 december.

Onder andere Tiffany Haddish, Billy Eichner, Ariana Grande, Jennifer Hudson, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Misty Copeland en Mykal-Michelle Harris zullen schitteren in een gastrol. Ook Carey's kinderen, de 9 jaar oude tweeling Moroccan en Monroe zijn van de partij. Kijk de trailer van de kerstspecial hier:

Mariah Carey's Magical Christmas Special wordt een muzikale bedoeling vol optredens en dans. Onderdeel van de soundtrack is de nieuwe single "Oh Santa," waarvan ook de muziekvideo te zien zal zijn in de Kerstspecial. Carey maakte het nieuwe nummer samen met Ariana Grande en Jennifer Hudson. Ook Snoop Dogg en Jermaine Dupri doen een muzikale duit in het zakje, en volgens Deadline Magazine kunnen we ook een nieuwe versie van het nummer "Sleigh Ride" verwachten.

Mariah Carey's Magical Christmas Special (2020)
5.7
Special waarin muziek, dans en animatie wordt gecombineerd, gedreven door een universeel hartverwarmend verhaal dat de wereld bij elkaar brengt.

Mariah Carey's Magical Christmas Special is vanaf 4 december te zien op AppleTV+. Ook de soundtrack van de film zal vanaf 4 december via Apple verkrijgbaar zijn, en een week later ook op verschillende andere platforms.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Mariah Carey's Magical Christmas Special' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Apple TV+Mariah Carey's Magical Christmas Special (2020)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws