Misdaadthriller 'Let Him Go' met Kevin Costner en Diane Lane draait vanaf volgende week in de bioscoop

Misdaadthriller 'Let Him Go' met Kevin Costner en Diane Lane draait vanaf volgende week in de bioscoop
27 november 2020 om 16:43

De spannende nieuwe film Let Him Go (2020) van regisseur Thomas Bezucha is vanaf volgende week in de bioscoop te zien. In de film proberen een gepensioneerde sheriff en zijn vrouw om hun kleinkind te redden uit de handen van een gevaarlijke familie, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Let Him Go gaat over George en Margaret Blackledge, gespeeld door Kevin Costner en Diana Lane. Na de dood van hun zoon reist het koppel naar North Dakota, om hun kleinzoon te redden. Het kind woont nu bij Weboys, de familie van de nieuwe man van hun schoondochter, maar met die familie is iets duisters aan de hand… Kijk de trailer van de film hier:

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Larry Watson. Naast Costner en Lane speelt ook Lesley Manville mee in de film, in de rol van familiehoofd Blanche Weboy. In een interview met The Hollywood Reporter zei Manville over haar rol in de film:

Ik was overdonderd door het feit dat ik werd gevraagd om naar de Verenigde Staten te komen om een Amerikaanse vrouw te spelen in een Amerikaanse film. […] Ik vind het wel leuk om een slechte vrouw te spelen. Er is iets aan haar waar ik niet helemaal mijn vinger op kan leggen, en dat maakt het vreselijk leuk, echt heel vermakelijk.

Let Him Go (2020)
6.7
Na het overlijden van hun zoon, verlaten de gepensioneerde sheriff George Blackledge (Costner) en zijn vrouw Margeret (Lane) hun ranch in Montana en reizen naar North Dakota om hun kleinzoon te redden.

Let Him Go is vanaf donderdag 3 december 2020 in de bioscoop te zien.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Let Him Go' via TMDb
Tekst: Universal Pictures

Meer over:

Bioscoop FilmsLet Him Go (2020)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws