Films op tv: alle filmtips voor komende week

Films op tv: alle filmtips voor komende week
30 november 2020 om 14:03

Elke dag lichten we de beste film op tv uit zodat het kiezen van een film die op televisie te zien is, nog makkelijker wordt. Ook deze week worden er weer een aantal goede films uitgezonden, met onze favoriet van de week, de superheldenfilm Wonder Woman (2017) met Gal Gadot.

Uitgelichte films op tv week 49

Vandaag kijk je op Net 5 naar het de laatste deel in de populaire Harry Potter-reeks: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011). Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermelien (Emma Watson) gaan door met hun zoektocht naar het vinden en vernietigen van Voldemorts (Ralph Fiennes) drie overgebleven Horcruxen, de magische voorwerpen die verantwoordelijk zijn voor zijn onsterfelijkheid. Maar als de mystieke Deathly Hallows aan het licht komen en Voldemort erachter komt wat hun missie is, begint de grote strijd tussen Harry en Voldemort.

Dinsdag zendt SBS9 het komische drama The Spectacular Now (2013) uit. De charismatische Sutter Keely (Miles Teller) leeft in het nu en is totaal niet bezig met zijn toekomst. Na de breuk met zijn vriendin grijpt Sutter naar de drank. Na een avond stevig doordrinken wordt hij 's ochtends wakker in de tuin van Aimee (Shailene Woodley), een meisje dat haar toekomst al helemaal heeft uitgestippeld. De twee tegenpolen voelen zich aangetrokken tot elkaar.

Bekijk hier de trailer van The Spectacular Now:

Woensdag kijk je naar het misdaaddrama The Accountant (2016) met Ben Affleck en Anna Kendrick. Christian Wolff (Affleck) is een wiskundige met meer affiniteit voor getallen dan voor mensen. Achter de dekmantel van een CPA-kantoor in een kleine stad werkt hij als freelance accountant voor enkele van 's werelds gevaarlijkste criminele organisaties. Christian neemt samen met de afdeling misdaadhandhaving van het ministerie van Financiën, gerund door Ray King (J.K. Simmons), een nieuwe cliënt aan: een vooruitstrevend robotica bedrijf. Een boekhoudkundig medewerkster (Anna Kendrick) heeft ontdekt dat er miljoenen dollars zijn verdwenen en dit moet tot op de bodem worden uitgezocht.

Het komische drama The Intern (2015) is donderdag te zien op Net 5. Een gepensioneerde 70-jarige weduwnaar, Ben (gespeeld door Robert De Niro), verveelt zich met het gepensioneerde leven. Hij solliciteert als senior stagiair bij een online fashion retailer en krijgt de functie. De oprichter van het bedrijf is Jules Ostin (Anne Hathaway), een onvermoeibare, gedreven, veeleisende, dynamische workaholic. Ben wordt tot stagiair gemaakt, maar enkel voor de veelzijdigheid van haar bedrijf op papier; ze is niet van plan om hem echt werk te geven. Ben blijkt echter heel nuttig te zijn en meer dan dat, een bron van steun en wijsheid. The Intern is nu ook te zien op Netflix via Pathé Thuis.

The Intern (2015)
7.1
Een 70-jarige weduwnaar (Robert de Niro) ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven.

Vrijdag zendt Canvas de misdaadklassieker The Godfather (1972) uit. "Don" Vito Corleone is het hoofd van de Corleone maffia familie in New York. Vito's jongste zoon Michael lijkt niet geïnteresseerd om deel uit te maken van het familiebedrijf. Als leden van een concurrerende familie besluiten drugs te verkopen in de stad, laat Don Vito duidelijk merken dat hij hier niets van moet hebben. Hij en Michael komen terecht in een maffiaoorlog vol geweld en moordaanslagen. De maffiaklassieker van regisseur Francis Ford Coppola won 3 Oscars.

Zaterdag spoelt Chuck (Tom Hanks) na een vliegtuigongeluk aan op een onbewoond eiland in Cast Away (2000). Plotseling heeft de altijd drukke Chuck voor het eerst sinds lange tijd alle tijd van de wereld, maar zonder het comfort van de beschaving moet hij wel zien te overleven. Kan hij de wanhoop weerstaan en de hoop behouden om in leven te blijven?

Bekijk hier de trailer van Cast Away:

Veronica staat de afgelopen weken in het teken van DC-superheldenfilms. Zondag is de actiefilm Wonder Woman (2017) te zien, met Gal Gadot als de krachtige Diana: prinses van de Amazones en getraind als een onoverwinnelijke krijger. Wanneer een piloot (Chris Pine) op de kusten van het beschutte eilandparadijs neerstort en vertelt over een massaal conflict dat in de buitenwereld woedt, verlaat Diana haar huis om de dreiging te stoppen. Samen met de mens in een strijd om alle oorlogen te beëindigen, zal Diana haar volledige krachten en haar ware bestemming ontdekken. Het vervolg, tevens van regisseur Patty Jenkins, is tot nu toe nog de enige grote blockbuster die nog in 2020 uitkomt. Alle andere grote films werden uitgesteld vanwege de pandemie.

Staat hier niets voor je tussen, of heb je de bovenstaande films al gezien? Bekijk dan elke dag via de volgende pagina het complete overzicht van alle films op tv.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Wonder Woman' via TMDb

Meer over:

Films Televisie

Lees ook:

Meer televisie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws