Hailee Steinfeld bevestigt mogelijk rol als Kate Bishop in Marvel-serie 'Hawkeye'

Hailee Steinfeld bevestigt mogelijk rol als Kate Bishop in Marvel-serie 'Hawkeye'
1 december 2020 om 15:39

Het was al even bekend dat Hailee Steinfeld in gesprek zou zijn met Marvel voor de rol als Kate Bishop in de serie Hawkeye (2020). Toch bleef een bevestiging al die tijd uit, tot nu: Steinfeld plaatst namelijk een cryptisch bericht op Instagram waarin ze lijkt te bevestigen dat ze gecast is voor de Marvel-serie.

Op Instragram schrijft ze namelijk "see u in ✨11✨ days, 24. 🏹", inclusief een boogschiet-emoji. Steinfeld wordt over elf dagen 24, wat de cijfers in haar bericht verklaren. Toch weet iedereen in de comments het zeker: hiermee bevestigt de actrice haar rol als Kate Bishop.

Kate Bishop is een personage in het Marvel-universum dat uiteindelijk de rol van Hawkeye (Jeremy Renner) overneemt. Hawkeye zal haar in de serie trainen om haar hierop voor te bereiden. De opnames van de Marvel-serie starten komende week.

Het leek in eerste instantie nog onduidelijk of Steinfeld wel ruimte kon maken in haar drukke agenda voor de opnames van Hawkeye, mede door haar rol in de serie Dickinson voor AppleTV+. Maar door het coronavirus werden de opnames van de Marvel-serie uitgesteld en lijkt er nu weer meer mogelijk voor de actrice.

Hawkeye verschijnt naar verwachting rond het einde van 2021 of het begin van 2022 op Disney+. De eerste Marvel-serie die op de streamingdienst verschijnt is WandaVision (2020– ), die 15 januari 2021 in première gaat.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Dickinson' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Series Video on demand Disney+Hawkeye (2020)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws