Jennifer Lawrence gespot op de set van Netflix-komedie 'Don't Look Up' in Boston

Jennifer Lawrence gespot op de set van Netflix-komedie 'Don't Look Up' in Boston
1 december 2020 om 14:25

Jennifer Lawrence is terug aan het werk. De actrice is gespot op de set van Don't Look Up (2021); de nieuwe komedie van Netflix. Te zien is hoe Lawrence een trui draagt van de universiteit Michigan State tijdens de opnames.

In de komediefilm speelt Lawrence een beginnende astronoom, Kate Dibiasky, die de mensheid moet waarschuwen voor een naderende asteroïde die de aarde zal vernietigen. Op de setfoto's is te zien hoe ze waarschijnlijk wordt gearresteerd door een undercoveragent.

Don't Look Up is de nieuwste film van Adam McKay, de regisseur die eerder films maakte als The Other Guys (2010), The Big Short (2015) en Vice (2018). In oktober werd bekend dat niet alleen Lawrence gecast is voor de Netflix-komedie, maar dat de streamingdienst een heuse topcast heeft verzameld. Zo komen ook de volgende namen voorbij in de komedie: Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Himesh Patel, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry, Cate Blanchett en Rob Morgan. Als dat geen topfilm wordt.

De opnames van de Netflix-film zijn in november begonnen na enige vertraging die de productie opliep wegens het coronavirus. De release staat gepland voor 2021, een precieze datum is nog niet bekend.

Don't Look Up (2021)
Een aantal astronomen probeert iedereen op aarde te waarschuwen dat een gigantische meteoriet over zes maanden de planeet zal vernietigen.

Beeld: Still 'Red Sparrow' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Video on demand NetflixDon't Look Up (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws