'Soof 3' is de laatste 'Soof'-film, eerste trailer nu te zien

'Soof 3' is de laatste 'Soof'-film, eerste trailer nu te zien

Soof 3 (2021), de film die komend voorjaar verschijnt, zal de laatste film zijn in de Soof-serie. Dat maakten acteurs Lies Visschedijk en Fedja van Huêt gisteravond bekend aan tafel bij Beau. De trailer van de film is nu te zien.

In het derde deel heeft Soof haar leven eindelijk lekker op de rit. Ze voelt zich goed, haar bedrijfje Kooksoof loopt lekker en haar kinderen zijn klaar om het nest te verlaten. Ze houdt alle ballen in de lucht, niet alleen voor zichzelf, maar voor iedereen. Totdat ze plotseling slecht nieuws krijgt, én haar dochter thuiskomt met een kersverse verloofde. Kijk de trailer van de laatste Soof hier:

In de talkshow blikken de acteurs ook terug op het succes van de eerste twee films en op de rollen die ze de afgelopen jaren zich helemaal eigen hebben gemaakt. Beiden zijn trots op wat ze hebben neergezet, maar ze beschouwen het ook als een afgerond geheel, dat ze niet verder willen rekken. Visschedijk:

Je wil eigenlijk gewoon stoppen als het nog heel goed is. Het zou zo erg zijn als we, zeg maar, steeds thee blijven zetten met hetzelfde theezakje. Op een gegeven moment denk je: "Is het nou thee, of zit ik gewoon warm water te drinken?" En dat wil ik niet.

Soof 3 is vanaf donderdag 4 maart 2021 in de bioscoop te zien.

Soof 3 (2021)
6.5
Eindelijk heeft Soof haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen.
Beeld: Still 'Soof' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopSoof 3 (2021)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws