HBO maakt komedieserie van podcast 'Nice White Parents'

HBO maakt komedieserie van podcast 'Nice White Parents'
5 december 2020 om 14:14
7 december 2020 om 15:23

Na een biedingsstrijd heeft HBO de rechten binnengesleept om de podcast Nice White Parents om te werken tot een komedieserie met afleveringen van een half uur. De pilot van Nice White Parents is besteld en wordt geproduceerd door Issa Rae en Adam McKay.

HBO won volgens bronnen van andere bieders zoals de Obama's en Netflix. De podcast werd in juli gelanceerd en focust op het creëren van een beter schoolsysteem en welke obstakels er in de weg staan om dat te doen.

Het is de bedoeling van HBO om er een satirische serie van te maken. Er zal gekeken worden naar het conflict dat ontstaat wanneer witte ouders met veel middelen, die claimen de beste intenties te hebben, hun invloed uitoefenen op een generatie van studenten van kleur in het New Yorkse openbare schoolsysteem.

Zowel Rae als McKay hebben al projecten lopen bij HBO. Rae heeft Insecure (2016– ) op haar naam staan, is een uitvoerend producent voor A Black Lady Sketch Show en zal een rol vertolken in de serie The Dolls. McKay werkt aan een serie over het klimaat genaamd The Uninhabitable Earth, een serie over Jeffrey Epstein en een adaptatie van Parasite (2019).

Nice White Parents
Serie gebaseerd op de podcast 'Nice White Parents'. Deze podcast werd in juli gelanceerd en focust op het creëren van een beter schoolsysteem en welke obstakels er in de weg staan om dat te doen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Photograph' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series AlgemeenNice White Parents

Lees ook:

Meer series

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws