Oscar Isaac heeft hoofdrol in videogame-adaptatie 'Metal Gear Solid'

Oscar Isaac heeft hoofdrol in videogame-adaptatie 'Metal Gear Solid'
5 december 2020 om 12:37
7 december 2020 om 15:18

Oscar Isaac vertolkt de hoofdrol in de aankomende videogame-adaptatie Metal Gear Solid. Het hoofdpersonage is Solid Snake, iemand van special forces die op missies gaat die niemand anders weet te vervullen.

De film wordt geregisseerd door Jordan Vogt-Roberts, die eerder Kong: Skull Island (2017) voor zijn rekening nam. Derek Connolly schreef het script, hij werkte ook al aan Kong: Skull Island en Jurassic World (2015).

De game is bedacht door Hideo Kojima en stamt uit 1987. Isaac zelf is ook een fan van de game. Hij vertelde namelijk al eens dat als hij een personage uit een videogame moest spelen, dat Solid Snake dan bovenaan zou staan. Na dat interview tweette Vogt-Roberts erover dat de bal bij Isaac lag om er iets mee te doen.

Naast dit project heeft Isaac nog veel op stapel staan zoals de titelrol in Moon Knight (2021) van Disney+ en de comic-verfilming The Great Machine. Daarnaast zal hij Francis Forc Coppola spelen in Francis and the Godfather. Voor nu kunnen we hem als eerste verwachten in Dune (2020), die in december 2021 uit moet komen.

Metal Gear Solid
Een geavanceerde tank wordt gestolen door een terroristische groepering. Een elite-soldaat, Solid Snake, wordt gestuurd om het terug te halen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesMetal Gear Solid

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws