Sony hint in video naar 'Spider-Man'-film met Tom Holland, Andrew Garfield en Tobey Maguire

Sony hint in video naar 'Spider-Man'-film met Tom Holland, Andrew Garfield en Tobey Maguire
5 december 2020 om 11:12

Een verwijderde marketingvideo van Sony hint naar een cross-over waarin Tom Holland, Andrew Garfield en Tobey Maguire allemaal als Spider-Man te zien zijn. Spider-Man zal als eerste weer verschijnen in Untitled Spider-Man Sequel (2021).

Dat de derde film er komt was even spannend vanwege de rechten. Marvel had een conflict met Sony Entertainment Pictures en won, waardoor ze Spider-Man-films kunnen blijven maken. Het lijkt er echter wel op dat Sony meer betrokken raakt bij de marketing voor de films. In de video suggereerden ze namelijk dat je helemaal geen favoriete versie van Spider-Man hoeft te kiezen, maar dat ze allemaal samen zullen gaan werken.

De video werd gepost op het Latijns-Amerikaanse YouTube-kanaal en bevat fragmenten de drie Spider-Man incarnaties. De tekst die het filmpje begeleid is als volgt:

Wie is jouw favoriete Spider-Man? Je hoeft niet te kiezen - in het Marvel Universum is alles mogelijk.

Nadat er veel aandacht voor kwam, werd de video weer offline gehaald, maar op Twitter dook hij toch weer op:

Het kan natuurlijk simpelweg een leuk gedachte-experiment zijn, maar het past wel bij geruchten dat de aankomende film een poging is tot een live-action Spider-verse-film. Dat gerucht wordt ondersteund door het feit dat Jamie Foxx zijn rol uit The Amazing Spider-Man 2 (2014) weer oppakt.

Spider-Man 3 moet 16 december 2021 in de bioscopen verschijnen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Spider-Man: Far From Home' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films AlgemeenUntitled Spider-Man Sequel (2021)

Lees ook:

Meer films

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws