Vanavond op tv: Tom Hanks in de Oscargenomineerde film 'Cast Away'

Vanavond op tv: Tom Hanks in de Oscargenomineerde film 'Cast Away'
5 december 2020 om 10:07

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip het avontuurlijke drama Cast Away (2000).

Chuck (Tom Hanks) spoelt na een vliegtuigongeluk aan op een onbewoond eiland. Plotseling heeft de altijd drukke Chuck voor het eerst sinds lange tijd alle tijd van de wereld, maar zonder het comfort van de beschaving moet hij wel zien te overleven. Kan hij de wanhoop weerstaan en de hoop behouden om in leven te blijven?

Cast Away is geregisseerd door Robert Zemeckis, die ook films als Back to the Future (1985), Forrest Gump (1994) en recentelijk Roald Dahl's The Witches (2020) regisseerde.

Bekijk hier de trailer van Cast Away:

Cast Away is vanavond om 20:30 uur te zien op Spike. De film is daarnaast nu ook te zien op Amazon Prime Video en via Pathé Thuis.

Heb je Cast Away al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

Cast Away (2000)
7.8
Chuck Noland is technicus bij koeriersbedrijf FedEx. Door zijn drukke werkzaamheden heeft Chuck weinig tijd voor zijn vriendin Kelly.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Cast Away' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsCast Away (2000)

Lees ook:

Meer televisie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws