Netflix deelt de trailer van superheldenfilm 'We Can Be Heroes' met Pedro Pascal

Netflix deelt de trailer van superheldenfilm 'We Can Be Heroes' met Pedro Pascal
4 december 2020 om 17:21

Netflix deelt zojuist de allereerste trailer van We Can Be Heroes (2020), de nieuwe superheldenfilm die zich afspeelt in hetzelfde universum als The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D (2005).

Aan de trailer is goed te zien dat Netflix qua stijl zo dicht mogelijk bij de originele wereld is gebleven. In We Can Be Heroes ontvoert een groep buitenaardse wezens alle superhelden van de aarde. Hun kinderen worden naar een veilige plek gebracht. Het is nu aan hen om samen te werken en hun ouders te redden. Gelukkig hebben ze elk een eigen superkracht die ze kunnen bundelen om zo dichter bij hun doel te komen.

Bekijk hier de trailer van We Can Be Heroes:

De Netflix-film is geregisseerd door Robert Rodriguez, die al aardig bekend is met het genre door zijn eerdere regiewerk aan de films Spy Kids (2001) en The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D (2005). De hoofdrollen worden onder anderen vertolkt door YaYa Gosselin, Pedro Pascal, Priyanka Chopra Jonas, Christian Slater, Sung Kang en Boyd Holbrook.

In de eerste teaser werd een releasedatum van 1 januari 2021 aangekondigd, nu wordt in het persbericht van de trailer 25 december genoemd. We Can Be Heroes verschijnt dus op Eerste Kerstdag al op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

We Can Be Heroes (2020)
4.7
Nadat buitenaardse vijanden de superhelden van de aarde hebben ontvoerd, moeten hun kinderen op bevel van de overheid onderduiken op een geheime locatie.

Beeld: Still 'We Can Be Heroes' via Netflix
Tekst: Ovide Agency

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sWe Can Be Heroes (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws