Vanavond op tv: de allesbeslissende strijd in 'The Hobbit: The Battle of the Five Armies'

Vanavond op tv: de allesbeslissende strijd in 'The Hobbit: The Battle of the Five Armies'
9 december 2020 om 12:09

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip deel 3 in de avontuurlijke fantasyreeks The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014).

Bilbo en de dwergen worden door de Orcs van Gundabad en Moria onder leiding van Azog en hoofdleider Sauron in de oorlog gedwongen. De dwergen van Erebor en de IJzeren Heuvels, de elfen van het Bosrijk, de mensen van Laketown, de adelaars geleid door Radagast en Beorn en de Orcs van Gundabad en Moria strijden tegen elkaar in een epische eindstrijd.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies is geregisseerd door Peter Jackson, die tevens de bekende Lord of the Rings-films regisseerde. De derde film in de Hobbit-reeks werd genomineerd voor een Oscar.

Bekijk hier de trailer van The Hobbit: The Battle of the Five Armies:

The Hobbit: The Battle of the Five Armies is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL7. De film is daarnaast nu ook te zien op Videoland en via Pathé Thuis.

Heb je The Hobbit: The Battle of the Five Armies al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

Beeld: Still 'The Hobbit: The Battle of the Five Armies' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsThe Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014)

Lees ook:

Meer televisie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws