Vanavond op tv: Tom Holland en Robert Downey Jr. in 'Spider-Man: Homecoming'

Vanavond op tv: Tom Holland en Robert Downey Jr. in 'Spider-Man: Homecoming'

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de superheldenfilm Spider-Man: Homecoming (2017).

Peter Parker (Tom Holland) keert na de gebeurtenissen in Captain America: Civil War (2016) terug naar huis, waar hij onder toeziend oog van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) weer probeert te wennen aan de dagelijkse routine. Toch wil Peter zich bewijzen als meer dan de vriendelijke buurt Spider-Man, maar dat plan wordt tegengehouden als de nieuwe schurk Vulture (Michael Keaton) alles bedreigd waar Peter van houdt.

Spider-Man: Homecoming is geregisseerd door Jon Watts, die ook de regie van het vervolg, Spider-Man: Far From Home (2019), op zich nam. In 2022 gaat ook deel 3 in première. Doordat zowel Jamie Foxx als Alfred Molina zijn gecast voor Spider-Man: No Way Home (2021), is het goed mogelijk dat deze film het multiverse ontdekt.

Bekijk hier de trailer van Spider-Man: Homecoming:

Spider-Man: Homecoming is vanavond om 20:00 uur te zien op Veronica. De film is daarnaast nu ook te zien via Pathé Thuis.

Heb je Spider-Man: Homecoming al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor de komende week.

Spider-Man: Homecoming (2017)
7.4
Een jonge Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland) leert om te gaan met zijn nieuwgevonden identiteit als webslingende superheld.
Beeld: Still 'Spider-Man: Homecoming' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsSpider-Man: Homecoming (2017)

Lees ook:

Meer televisie

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws