Bevestigd: Alfred Molina keert terug als Doctor Octopus in 'Spider-Man 3' met Tom Holland

Bevestigd: Alfred Molina keert terug als Doctor Octopus in 'Spider-Man 3' met Tom Holland
8 december 2020 om 20:17

Het is officieel, naast Jamie Foxx die terugkeert als Electro in Spider-Man 3, zal ook Alfred Molina zijn oude rol weer oppakken; de acteur is namelijk wederom te zien als de schurk Doctor Octopus in het Spider-Man-vervolg met Tom Holland, zo meldt The Hollywood Reporter.

Molina speelde Doctor Octopus, of Dr. Otto Octavius, in Spider-Man 2 (2004), toen Tobey Maguire nog de rol van de superheld op zich nam. Schurk Electro kennen we daarentegen van het Spider-Man-universum waarin Andrew Garfield in de huid kruipt van de buurtsuperheld.

De bevestiging van Molina in Spider-Man 3 moedigt daardoor nog meer de geruchten − en vooral de hoop − aan dat het Spider-Man-vervolg het multiverse zal behandelen. Deze gedachtegang wordt bevorderd door het nieuws dat ook Benedict Cumberbatch te zien zal zijn in de Marvel-film als Doctor Strange, die nota bene nu ook bezig is met de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022). Cumberbatch neemt in Spider-Man 3 de rol van Peter Parkers mentor over en vervangt hierbij als het ware Tony Stark (Robert Downey Jr.).

Nu er schurken uit de drie Spider-Man-universums meespelen, komt vooral de vraag bij ons naar boven of ook alledrie de Spider-mannen naast elkaar zullen schitteren in de film. Eerder liet Sony weten dat ze de geruchten niet kunnen bevestigen. Of Andrew Garfield, Tobey Maguire en Tom Holland alledrie als dezelfde superheld in Spider-Man 3 te zien zijn, zal dus nog even moeten blijken.

De opnames van Spider-Man 3 zijn inmiddels begonnen. Als alles volgens planning verloopt zal de film vanaf 16 december 2021 in de bioscoop draaien. Holland zal daarvoor eerst nog te zien zijn in de sciencefictionfilm Chaos Walking (2021), met Daisy Ridley en Mads Mikkelsen. Deze gaat 4 februari 2021 in première.

Beeld: Still 'Spider-Man 2' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsSpider-Man: No Way Home (2021)

Lees ook:

Meer films

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws