Bevestigd: Christian Bale speelt de schurk Gorr the God Butcher in 'Thor: Love and Thunder'

Bevestigd: Christian Bale speelt de schurk Gorr the God Butcher in 'Thor: Love and Thunder'
11 december 2020 om 08:56

Oscarwinnaar Christian Bale maakt zijn intrede in het Marvel-universum. Het is officieel bevestigd door Disney en Marvel dat de acteur de rol van Gorr the God Butcher op zich neemt in Thor: Love and Thunder (2022).

Het nieuws werd donderdagnacht bekendgemaakt door Kevin Feige tijdens de Disney Investor Day. Gorr the God Butcher is onderdeel van de originele Marvel-stripboekenreeks IP. Hij erft supernatuurlijke krachten en gaat erop uit om alle goden te vernietigen nadat zijn familie door een god wordt vermoord. Hij heeft in het verleden (in de stripboeken) al eens te maken gekregen met Thor en Loki.

Ook Chris Hemsworth, Tessa Thompson en Natalie Portman zijn te zien in het Thor-vervolg dat geregisseerd wordt door Taika Waititi. Portman speelt wederom Jane Foster, maar zij verandert dit keer in de Mighty Thor, oftewel we krijgen dit keer een vrouwelijke god van de donder te zien.

Thor: Love and Thunder is vanaf mei 2022 in de bioscoop te zien. Bale was voor het laatst te zien in Le Mans '66 (2019) en werkt naast de nieuwe Marvel-film ook aan Untitled David O. Russell Project, waar hij samen met Margot Robbie de hoofdrol in speelt.

Beeld: Still 'The Big Short' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsThor: Love and Thunder (2022)

Lees ook:

Meer bioscoop

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws