Johnny Knoxville en Steve-O belanden in het ziekenhuis door stunt op de set van 'Jackass 4'

Johnny Knoxville en Steve-O belanden in het ziekenhuis door stunt op de set van 'Jackass 4'

Jackass-sterren Johnny Knoxville en Steve-O belanden al na twee dagen op de set van Jackass Forever (2022) in het ziekenhuis door een stunt die niet helemaal goed ging. De twee sprongen op een loopband die aanstond op de hardste snelheid, terwijl ze een tuba vasthielden.

Collega Bam Margera brengt het nieuws in een video op zijn website. Wat voor verwondingen de twee mannen hebben opgelopen, is niet bekend. Beiden zijn gelukkig niet zwaargewond. De cast en crew hopen snel weer verder te kunnen met de opnames, nadat deze al eerder stil kwamen te liggen in maart.

Dat het Knoxville (49) en Steve-O (46) niet meer zo makkelijk afgaat als vroeger, is te verwachten. Toch verklaarde Knoxville dat hij het nu alleen maar grappiger vindt, omdat het meer pijn doet naarmate hij ouder wordt.

Jackass 4 is de eerste film waarbij alle Jackass-leden weer bij elkaar te zien zijn sinds het overlijden van Ryan Dunn in 2011. De film zou oorspronkelijk in maart 2021 al uitkomen, maar is uitgesteld naar later in 2021. Toen de productie van start ging in maart, werdt deze na een week weer stilgelegd wegens het coronavirus. Steve-O vertelt erover in een interview.

Beeld: Still 'Jackass 3D' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsJackass Forever (2022)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws