'Love and Monsters' met Dylan O'Brien komt in 2021 rechtstreeks naar Netflix

'Love and Monsters' met Dylan O'Brien komt in 2021 rechtstreeks naar Netflix
17 december 2020 om 12:44

Paramount maakte eerder al bekend dat de avonturenkomedie Love and Monsters (2020) niet in de bioscoop uit zal komen, maar digitaal in première gaat. Tot vandaag was het echter nog niet bekend op welke streamingdienst deze zou uitkomen. Nu heeft Netflix bekendgemaakt dat zij de film met Dylan O'Brien naar de mensen thuis brengen.

Op Instagram laat de streamingdienst weten dat Love and Monsters overal ter wereld, behalve in de VS, in de lente van 2021 op Netflix verschijnt. Samen met het nieuws delen ze ook alvast een aantal nieuwe foto's.

Love and Monsters speelt zich zeven jaar na de zogeheten Monsterpocalyps af. O'Brien kruipt in de huid van Joel Dawson. Sinds de reusachtige wezens de controle over het land overnamen, leven hij en zijn mede-overlevenden onder de grond. Als het hem via de radio ineens lukt om verbinding te maken met zijn middelbare school-vriendin Aimee (Jessica Henwick), slechts 130 km verderop, beginnen Joels gevoelens voor haar weer op te spelen.

Bekijk hier de trailer van Love and Monsters:

In de trailer werd als digitale releasedatum 16 oktober genoemd. Netflix heeft het nu over de lente van 2021, dus de kans is groot dat de avontuurlijke komediefilm nog voor oktober 2021 op Netflix verschijnt. Een precieze datum is nu nog niet bekend.

Love and Monsters (2020)
7.0

Love and Monsters (2020)

avontuur / komedie • Michael Matthews
Met Dylan O'Brien en Jessica Henwick
Zeven jaar na een "monsterpocalyps" leeft de mensheid nog steeds gedwongen in ondergrondse koloniën. Joel Dawson besluit naar de oppervlakte te gaan en de monsters te trotseren die tussen hem en zijn middelbare schoolliefde Aimee staan.

Beeld: Still 'Love and Monsters' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films NetflixLove and Monsters (2020)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws