Netflix deelt eerste teaser van fantasyserie 'Shadow and Bone'

Netflix deelt eerste teaser van fantasyserie 'Shadow and Bone'
17 december 2020 om 16:29

Netflix kondigt een gloednieuwe serie aan, gebaseerd op de Grishaverse-boekenreeks van Leigh Bardugo. Shadow and Bone (2021– ) verschijnt in april 2021 op de streamingdienst, zo maakt Netflix bekend in een eerste teaser.

In een opgesplitste wereld ontdekt de jonge soldaat Alina een kracht die haar land, Kingdom of Ravka, weer bij elkaar zou kunnen brengen. Terwijl ze haar krachten leert te beheersen en te versterken, proberen andere gevaarlijke krachten haar tegen te houden. Criminelen, dieven, moordenaars en heiligen zijn met elkaar in oorlog, en er is in deze wereld met onnatuurlijke wezens meer nodig dan magie om te overleven.

Bekijk hier de korte teaser waarmee Netflix de serie aankondigt:

Eric Heisserer is aangesteld als showrunner. Samen met schrijver Bardugo lieten de twee weten dat de serie zich niet strict aan de boeken houdt. Ze zien de serie meer als fanfiction. Om het fantasygehalte van Shadow and Bone zo perfect mogelijk uit te voeren, is de talenmaker van Game of Thrones (2011–2019) en The Witcher (2019– ), David J. Peterson, aangesteld om een fictieve taal te ontwerpen voor de Netflix-serie.

De opnames van de gloednieuwe serie werden al in februari afgerond. De castleden stellen zich allemaal voor aan de hand van een video.

Shadow and Bones is vanaf april 2021 te zien op Netflix. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Shadow and Bone (2021– )

Shadow and Bone (2021– )

actie / drama
Met Freddy Carter en Jessie Mei Li
In een opgesplitste wereld ontdekt de jonge soldaat Alina een kracht die haar land, Kingdom of Ravka, weer bij elkaar zou kunnen brengen.

Beeld: Still 'Shadow and Bones' via Netflix / YouTube
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sShadow and Bone (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws