Bono en Pharrell Williams voegen zich bij de stemmencast van 'Sing 2'

Bono en Pharrell Williams voegen zich bij de stemmencast van 'Sing 2'

Universal onthult de stemmencast van Sing 2 (2021), het vervolg op Sing (2016). Naast terugkerende sterren zoals Matthew McConaughey en Reese Witherspoon voegen ook een aantal nieuwe namen zich bij de animatiekomedie van Illumination.

Zo zullen Halsey, Pharrell Williams, Bono, Chelsea Peretti, Eric André en Letitia Wright de stemmen inspreken van gloednieuwe personages. Bono, de leadzanger van U2, maakt hiermee zijn animatiefilmdebuut. De zanger is enthousiast over de samenwerking met regisseur Garth Jennings.

Garth is echt een geweldige verhalenverteller, op welke leeftijd je ook bent. Een moedig iemand die er voor kiest om met kinderen en dieren te werken! Ik zag Son of Rambow (2007) voor het eerst voordat het uitkwam bij Sundance en was meteen een fan van hem. En de eerste Sing was zo'n traktatie. Ik heb enkele onvergetelijke ervaringen gehad met het kijken naar zulke animaties.

Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Bobby Canavale, Nick Kroll, Taron Egerton en Tori Kelly waren te horen in deel 1 en keren ook terug voor het vervolg.

Samen met de stemmencast onthult Universal ook de eerste poster. Deze is hieronder te zien. In Sing 2 moeten koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten zich voorbereiden op het grootste optreden ooit in een wereldstad vol glitter en glamour. Ze moeten enkel nog de grootste rockster (ingesproken door Bono) ervan overtuigen om ook mee te doen.

Sing 2 is vanaf december 2021 te zien in de bioscoop.

Afbeelding via Universal Pictures Nederland
Afbeelding via Universal Pictures Nederland
Beeld: Still 'Sing' via TMDb
Tekst: Universal Pictures Nederland

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsSing 2 (2021)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws