Chris Hemsworth als huurling in eerste trailer van Netflix-film 'Extraction'

Chris Hemsworth als huurling in eerste trailer van Netflix-film 'Extraction'
7 april 2020 om 13:54
7 april 2020 om 13:57

Netflix brengt zojuist een eerste trailer uit van hun nieuwste actiefilm Extraction (2020). Chris Hemsworth heeft de hoofdrol te pakken in de nieuwe Netflix Original en de trailer belooft veel geweld en spannende actiescènes.

Thor-acteur Chris Hemsworth maakte zijn volgers gisteren al warm voor de trailer met een kleine teaser op zijn Instagram. Vandaag zet Netflix de complete trailer online. Te zien is hoe huurling Tyler Rake (Hemsworth) op een gevaarlijke missie wordt gestuurd: hij moet de ontvoerde zoon van een beruchte drugsbaas zien te redden. Dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn in de schimmige onderwereld van wapen- en drugshandelaren.

De Netflix Original is gebaseerd op het stripboek Ciudad van Ande Parks en wordt geregisseerd door Sam Hargrave, die hiervoor werkte als stunt coordinator bij onder andere Avengers: Endgame (2019), Deadpool (2016) en Thor: Ragnarok (2017). Netflix heeft naast Hemsworth en Hargrave nog meer Marvel-collega's binnengesleept: niemand minder dan Endgame-regisseurs Joe en Anthony Russo produceren Extraction.

Extraction is vanaf 24 april te zien op Netflix. Het superhelden-vervolg Thor: Love and Thunder (2021), de andere aankomende film van Hemsworth, is uitgesteld door alle vertragingen vanwege het coronavirus. In plaats van november 2021 staat de nieuwe Thor-film nu gepland voor februari 2022.

Extraction (2020)
6.8
De missie van een geharde huurling wordt een louterende race om te overleven wanneer hij naar Bangladesh wordt gestuurd om de ontvoerde zoon van een drugsbaas te redden.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Extraction' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sExtraction (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten