Ilse Warringa schrijft 's nachts script 'Luizenmoeder'

Ilse Warringa schrijft 's nachts script 'Luizenmoeder'
8 april 2020 om 10:36

Ilse Warringa schrijft 's nachts aan het script voor Luizenmoeder - De Film (2021). Dat laat Warringa, Juf Ank in de serie De Luizenmoeder (2018– ), weten aan Troost TV.

Het is het enige vrije moment waarop Warringa tijd heeft om te schrijven. Overdag is zij druk met het zorgen voor haar kinderen en het steunen van haar man die in de zorg werkt.

Overdag kan ik er door mijn nachtelijke schrijfwerk zijn voor de kinderen en kan mijn man zijn verhaal bij mij kwijt over zijn werk in de zorg. En 's ochtends kan ik mijn verhaal weer kwijt aan hem.

De actrice vertelt dat haar man haar eerste lezer is. Zo gaf hij aan de eerste dertig pagina's van de zesde proefversie van het script voor Luizenmoeder - De Film te onthullend te vinden. Warringa kon zich daarin vinden.

In Troost TV zegt Warringa verder nog wel de voordelen in te zien van sociale onthouding en haar als gevolg daarvan lege agenda. "Ik vind het prettig dat ik nu geen verplichtingen heb en maar één focus, namelijk het Luizenmoeder-script." In juni hoopt de actrice de definitieve versie van het script aan te leveren.

Luizenmoeder - De Film (2021)
Film gebaseerd op de Nederlandse serie 'De Luizenmoeder'.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'De Luizenmoeder' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsLuizenmoeder - De Film (2021)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten