Matthew McConaughey speelt bingo met bejaarden

Matthew McConaughey speelt bingo met bejaarden
8 april 2020 om 13:07

Acteur Matthew McConaughey gebruikt de huidige periode waarin de filmproductie stilligt om bingo te spelen met ouderen.

McConaughey plaatste vorige week een video op Twitter waarin hij oproept tot eenheid tijdens deze coronaviruspandemie. Het duurde vervolgens niet lang voordat zijn oproep uitliep op een avondje bingo.

De bingoavond werd door de acteur via zoom georganiseerd voor geïsoleerde ouderen in een woongemeenschap in Round Rock, Texas. Volgens CBS vroegen de inwoners van de woongemeenschap afgelopen september al eens aan de acteur of hij mee wilde doen met een potje bingo. Iets verlaat nam hij deze uitnodiging samen met zijn moeder, vrouw en kinderen aan.

Na de bingo beantwoordde hij vragen van bewoners over onder meer zijn voorouders en zijn favoriete drankje.

"Dit was een wens die uitkwam", vertelt Molly Davis Nedley, salesdirecteur van de faciliteit. "De bewoners vonden het geweldig om Matthew en zijn familie te zien en vonden het leuk om hem te horen praten over wat hij doet om door deze crisis heen te komen. Het gaf hen hoop en was de stimulans die ze nodig hadden om door deze eenzame, uitdagende tijd te komen."

McConaughey werkt momenteel aan Sing 2 (2021), het vervolg op Sing (2016), de muzikale hitanimatie waarin hij zijn stem geeft aan koala Buster Moon.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Serenity' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten