Spectaculaire trailer van Netflix-film 'Outside the Wire' nu te zien

Spectaculaire trailer van Netflix-film 'Outside the Wire' nu te zien
6 januari 2021 om 17:28

De eerste echte trailer van Netflix-film Outside the Wire (2021) is nu te zien. De spectaculaire sciencefictionfilm speelt zich af in de nabije toekomst, in een oorlogsgebied. Een van de partijen zet futuristische technologie in, om zo de strijd te kunnen winnen. Maar kunnen we wel vertrouwen op artificiële intelligentie?

Als dronepiloot Harp, gespeeld door Damson Idris, weigert bevelen op te volgen, wordt hij voor straf naar een levensgevaarlijke militaire zone gestuurd. Daar gaat hij aan het werk voor Leo, gespeeld door Anthony Mackie. Leo is alleen geen mens, maar een android. Samen moeten ze op zoek naar een zogeheten doomsday device, om te voorkomen dat hun tegenstanders de hele wereld opblazen.

Kijk de trailer van de actiefilm hier:

De film is geregisseerd door de Zweedse filmmaker Mikael Håfström, die veel mensen kennen van zijn horrorfilms The Rite (2011) en 1408 (2007). Ook maakte hij eerder dramafilm Evil (2003), thriller The Perfect Patient (2019) en film noir Shanghai (2010). En nu was het dus tijd voor wat sciencefiction met een flinke dosis actie.

Naast Idris en Mackie spelen onder anderen ook Emily Beecham, Michael Kelly, Kristina Tonteri-Young en Enzo Cilenti mee in de nieuwe film.

Outside the Wire (2021)
5.4

Outside the Wire (2021)

actie / sciencefiction • Mikael Håfström
Met Damson Idris en Anthony Mackie
Als dronepiloot Harp (Damson Idris) weigert bevelen op te volgen, valt hij in ongenade en wordt hij naar een dodelijke gemilitariseerde zone gestuurd.

Outside the Wire is vanaf 15 januari te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Outside the Wire' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Netflix Video on demandOutside the Wire (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws