Elizabeth Olsen: 'Opnames van 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' stilgelegd'

Elizabeth Olsen: 'Opnames van 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' stilgelegd'
7 januari 2021 om 16:34

Marvel en Disney hebben de opnames van Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) met Benedict Cumberbatch stilgelegd wegens een nieuwe stijging in het aantal coronabesmettingen in het VK, zo onthult Elizabeth Olsen vanuit Londen.

Olsen verscheen in Jimmy Kimmel Live! om de aankomende release van de Disney+-serie WandaVision (2020–2021) te promoten. Hier werd ook haar betrokkenheid van Doctor Strange 2 besproken. Hoewel ze niet kon ingaan op haar rol in de film, mocht ze wel vertellen dat de opnames momenteel stilliggen.

Aangezien de ziekenhuizen hier overweldigd zijn, kunnen we pas weer aan het werk als het wat rustiger wordt. Ik ben hier gewoon veilig aan het rondhangen, en ben echt dankbaar dat ik mag werken. Disney heeft me bezig gehouden tijdens de quarantaine!

Het volledige interview met Olsen is hier te bekijken:

Het is nog onduidelijk hoe lang de stop zal duren, aangezien dit afhankelijk is van de situatie in het VK. Zo te horen moet eerst het aantal patiënten in de ziekenhuizen afnemen voordat Marvel weer verder durft. Opvallend is dat de opnames van The Batman (2022) in het VK gewoon door blijven gaan. Hoogstwaarschijnlijk heeft Disney ook de mogelijk om verder te gaan met de opnames van Doctor Strange 2, maar hebben ze toch gekozen om het zekere voor het onzekere te nemen.

Olsen is vanaf 15 januari te zien in WandaVision op Disney+. De release van Doctor Strange in the Multiverse of Madness staat nu gepland voor 23 maart 2022.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' is een film uit 2021 in het genre actie / fantasy. In de film, geregisseerd door Sam Raimi, spelen onder anderen Benedict Cumberbatch en Elizabeth Olsen.
Beeld: Still 'Infinity War' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsDoctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws