Netflix geeft een kijkje in alle films van 2021, inclusief eerste beelden van 'Red Notice' en 'Don't Look Up'

Netflix geeft een kijkje in alle films van 2021, inclusief eerste beelden van 'Red Notice' en 'Don't Look Up'
12 januari 2021 om 15:32

Netflix deelt zojuist een bijzondere video waarin de streamingdienst een overzicht geeft van alle Original-films die ze dit jaar uitbrengen. Gepaard met het overzicht brengt Netflix een aantal eerste beelden uit van films met grote sterren als Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds. Ook belooft Netflix komend jaar elke week een nieuwe film uit te brengen.

Zo wordt de video ingeleid door de drie hoofdrolspelers van Red Notice (2020), waar we tevens een paar eerste beelden van te zien krijgen. In de actiekomediethriller heeft een Interpol-agent (Dwayne Johnson) de opdracht om 's werelds meest gezochte kunstdief op te sporen. Zowel de agent als de kunstdief (Gal Gadot) krijgen echter te maken met een beruchte oplichter (Ryan Reynolds). In de video zien we kort hoe Johnson en Reynolds de confrontatie aangaan.

Ook wordt een eerste scène onthuld van de komediefilm Don't Look Up (2021), met Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio in de hoofdrol. Dat het een komedie is, wordt meteen duidelijk door het tergend langzame luik dat opengaat en de blik van DiCaprio.

Tot slot komen ook films voorbij als The Harder They Fall (2021) met Idris Elba en Regina King; The Kissing Booth 3 (2021) met Joey King, To All the Boys: Always and Forever (2021) − gaat Peter (Noah Centineo) daar nou op zijn knieën voor Lara Jean (Lana Condor)? − The Woman in the Window (2021) met Amy Adams, en Spiderhead met Chris Hemsworth.

Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op Netflix verschijnen, kun je hier terecht. Aanstaande vrijdag kunnen we al genieten van de nieuwe Netflix-film Outside the Wire (2021) met Anthony Mackie.

Outside the Wire (2021)
5.4

Outside the Wire (2021)

actie / sciencefiction • Mikael Håfström
Met Damson Idris en Anthony Mackie
Als dronepiloot Harp (Damson Idris) weigert bevelen op te volgen, valt hij in ongenade en wordt hij naar een dodelijke gemilitariseerde zone gestuurd.
Beeld: Still 'Don't Look Up' via Netflix / YouTube
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Video'sDon't Look Up (2021)Red Notice (2020)The Harder They Fall (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws