Armie Hammer trekt zich na online ophef terug uit actiekomedie met Jennifer Lopez

Armie Hammer trekt zich na online ophef terug uit actiekomedie met Jennifer Lopez
14 januari 2021 om 09:24

Armie Hammer zal niet langer de hoofdrol spelen in de nieuwe actiekomedie Shotgun Wedding met Jennifer Lopez. De acteur laat weten zich terug te trekken na de "gemene en ongegronde online-aanvallen van de afgelopen week." Voor de film wordt een nieuwe acteur gecast.

De opnames van Shotgun Wedding zouden eigenlijk deze week van start gaan, maar worden nu opnieuw ingepland.

Afgelopen week ontstonden er op sociale media geruchten nadat er afbeeldingen werden verspreid die eruit zagen als de direct messages van Hammers Instagram. Hammer zegt over de geruchten:

Ik reageer niet op deze bullshitclaims, maar in het licht van de gemene en valse online aanvallen tegen mij, kan ik nu niet met een goed geweten mijn kinderen voor 4 maanden verlaten om een film op te nemen in de Dominicaanse Republiek. Lionsgate steunt me hierin en ik ben ze daar dankbaar voor.

Een vertegenwoordiger van Lionsgate zei:

Armie heeft verzocht zich terug te trekken uit de productie, en we steunen hem in zijn beslissing.

De berichten die rondgingen gingen over seksuele fantasieën, en het lijkt alsof Hammer naar een vrouw schreef dat hij haar bloed wil drinken en zichzelf als kannibaal beschouwt. De echtheid van de berichten is niet bevestigd.

Hammer speelt al jaren in vele films en series, maar werd wereldberoemd met zijn rol in Call Me by Your Name (2017) naast Timothée Chalamet. Recentelijk speelde hij in Netflix-film Rebecca (2020), misdaaddrama Hotel Mumbai (2018) en horrorfilm Wounds (2019).

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Profile Armie Hammer via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws